miercuri, 24 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Aparatură nouă pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad

  de Special Arad | 23 decembrie 2020, 3:41 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  (foto: foto cu rol ilustrativ/adevărul.ro)

  Aparatură în valoare de 314.160 de lei a fost predată astăzi către Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Aparatura medicală a fost achiziționată în baza proiectului transfrontalier ROHU 72.

  „Rețea transfrontalieră pentru îmbunătățirea capacității de răspuns și a managementului riscurilor în situații de urgență” având ca obiectiv general finanțarea unor investiții și achiziția de echipamente pentru beneficiari cu responsabilități în gestionarea situațiilor de risc (inundații, cutremure, alunecări teren, etc.) din zonele de graniță dintre România și Ungaria. În scopul creșterii calității actului medical prin dotarea cu echipamente medicale conform standardelor europene a fost achiziționată o stație centrală de monitorizare care include 4 monitoare, 4 suporți de perete și sistem informatic.

  „Am majorat patrimoniului public al Județului Arad cu aceste bunuri în valoare de 314.160 lei, care au fost date în administrare directă Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Suntem convinși că aceste echipamente vor contribui la buna funcționare a spitalului și la creșterea calității actului medical”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.