luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, inclus în Programul Național de Boli Cardiovasculare

  de Special Arad | 20 august 2020, 3:23 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a fost inclus în Programul Național de Boli Cardiovasculare, putând asigura astfel accesul cetățenilor din județ la servicii medicale cardiovasculare, performante.

  Includerea în acest program înseamnă că dispozitivele medicale și materialele sanitare necesare unor intervenții cardiovasculare – specifice tratamentului pacienților cu boli cardiovasculare, vor fi finanțate de către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Arad.

  Este vorba despre proceduri de dilatare percutană a stenozelor arteriale – prin montarea de stent la nivelul arterelor coronare, la nivelul arterelor membrelor inferioare, superioare și la carotide respectiv procedura de implantare de defibrilatoare interne.

  Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a fost acceptat în acest program deoarece îndeplinește criteriile de eligibilitate referitoare la diferite proceduri medicale.

  „Astăzi am primit vești bune în ceea ce privește Compartimentul de Cardiologie Intervențională, deoarece la un an de la înființarea acestuia, spitalul nostru a fost cuprins în Programul Național de Boli Cardiovasculare, program care presupune finanțarea unor proceduri medicale, esențiale pentru o mare parte a pacienților cu boli cardiovasculare”, a declarat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.