marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Club moto, format și foste și actuale cadre MAI, în sprijinul Spitalului Clinic Militar de Urgență Timișoara

  de Ioana Costaș | 22 septembrie 2023, 10:47 AM | Regional

  0

  Clubul moto Doomstriker LEMC Banat (Club Moto Law Enforcement) organizează un eveniment caritabil – DoomFest 2023 – pentru a renova două saloane ale Secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Militar de Urgență Timișoara.

  Reprezentanții clubului moto spun că „sănătatea a fost, este și va fi întotdeauna sectorul care are nevoie de sustinere. Ca semn de recunoștință și prețuire pentru tot efortul depus și pentru viețile salvate, în sprijinul eforturilor proprii, vine rândul ONG-urilor, companiilor si, de ce nu, chiar al oamenilor simpli să ofere un ajutor. Doomstriker LEMC Banat (Club Moto Law Enforcement) si Universitatea de Științele Vieții «Regele Mihai I» din Timișoara si-au unit forțele și încearcă să ofere un asemenea sprijin. Pentru a obține fondurile necesare renovării celor doua saloane, pe 23 septembrie 2023 va fi organizat, la «Hanul Kilometrul 6», un eveniment caritabil”.

  “Ne dorim ca alături de comunitățile de motocicliști, de prietenii noștri de la universitate să vină sute de timișoreni care înțeleg că doar împreună putem facem mult bine. Iar binele, în acest caz, înseamnă renovarea a două saloane ale unui spital din Timișoara în care sunt tratați nu doar militari sau pensionari militari, ci orice persoană aflată în suferință. Este primul eveniment de acest fel și sperăm ca împreună să construim un viitor mai bun. Așa că îi așteptăm pe toți cei cu inimă mare să vină la evenimentul nostru caritabil. Vom avea o paradă moto, vom avea muzica rock, folk și jazz&oldies. Am pregătit numeroase surprize pentru copii. Bineînțeles nu vor lipsi celebrele zone destinate pentru kids&fun și food&drinks, iar banii pe care îi vom strânge în cadrul acțiunii îi vom folosi pentru proiectul nostru de suflet, din acest an, de renovare a celor două saloane de spital”, spune Attila Hajdu – președinte Doomstriker LEMC Banat (Club Moto Law Enforcement).

  Clubul Doomstriker LEMC ROMANIA este format din oameni ai legii pentru care sunt la fel de importante pasiunea pentru motociclism și misiunea de a contribui la tot ceea ce înseamnă educație, performanță, ajutarea semenilor și sprijin prin implicare in comunitate. Clubul a luat ființă în anul 2020, datorită unor oameni pentru care pasiunea pentru motociclism și dorința de a sprijini tot ceea ce este autentic în România reprezintă un deziderat al existenței.

  Evenimentul va începe în data de 22 septembrie, dată la care în parcarea Vip Ubc 0 a Iulius Town Timișoara, începând cu ora 18.00 va fi o expoziție de motociclete, iar la ora 20.00 va avea loc un concert susținut de Dragoș Moldovan Band, câștigătorul Vocii României din 2019.

  Ziua de 23 septembrie va debuta cu o paradă moto – care va avea loc începând cu ora 13:00 cu plecare de la Shopping City Timișoara – și va continua la „Hanul Kilometrul 6” cu jocuri, concursuri, tombolă și multe alte surprize. Seara se va încheia cu concerte de muzică rock, folk și jazz&oldies, totul într-un eveniment caritabil dedicat inimilor comunității. Intrarea la evenimente este liberă.

  Dacă vreți să fiți printre cei care contribuie la proiectul „Din inimă pentru inimile comunității”, se pot face donații în contul Asociației MOTODOOMBANAT: RO98BRDE360SV97038523600, deschis la BRD sucursala Timișoara.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.