Sperietură în ajunul Anului Nou, pentru o familie din Beliu. A dispărut un neam cu probleme psihice

  de Special Arad | 2 January 2022, 10:45 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Bărbatul în vârstă de 39 de ani a părăsit domiciliul încă de la primele ore ale dimineții fără ca ceilalți membrii de familie să se îngrijoreze, acest lucru fiind o obișnuință a acestuia. Însă, după lăsarea serii, familia a început să-și facă griji deoarece bărbatul încă nu s-a întors.

  Astfel, au început căutările familia anunțând dispariția, atât prin intermediul rețelelor de socializare, cât și prin apel la 112.
  Se întâmpla undeva în jurul orei 17.50.
  La aproximativ o oră și la peste 30 de km distanță, în orașul Ineu, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciu a observat, în apropierea unei stații de carburanți, pe mijlocul șoselei, un bărbat care părea dezorientat.
  Jandarmii l-au oprit, iar în urma interacțiunii cu acesta, au înțeles imediat că are nevoie de îngrijiri de specialitate. Repeta într-una un număr de telefon. Unul dintre jandarmi a apelat numărul respectiv, iar la celălalt capăt, a răspuns sora bărbatului care, la aflarea veștii că fratele ei a fost găsit și este în siguranță, i-a rugat pe jandarmi să aibă grijă de el până la sosirea acesteia.
  Bărbatul a fost încredințat în siguranță familiei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.