joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Special de Mărțișor: Gânduri frumoase tuturor Domnișoarelor și Doamnelor și nu în ultimul rând noii noastre colege, Ioana Costaș!

  de Redacția Special Arad | 1 martie 2023, 8:30 AM | Special | Știri Arad

  3

  (foto: Ioana Costaș)

  A trecut și Valentinul, a trecut și Dragobetele, este, așadar, cât se poate de clar că vine primăvara.

  În cazul redacției Special Arad, acest „adevăr” este atât de evident încât e bine să îl facem public încă o dată.

  Pentru cei care cunosc jurnalismul doar din exterior, ca simpli cititori, eventual cititori-comentatori, e bine să se știe că nici jurnalismul, așa cum se întâmplă în toate cazurile, nu este doar ceea ce se vede. Dimpotrivă, am zice, este mult mai important ceea ce nu se vede, dar fără de care nu s-ar vedea nici ceea ce trebuie să se vadă.

  E vorba de oamenii care stau în spatele conținuturilor jurnalistice, fie că e vorba doar de simple știri, interviuri sau reportaje, investigații, asta ca să nu mai vorbim de publiciștii-comentatori. Chiar dacă ultimii pomeniți se văd primii, un ziar bun și profesionist este făcut de cei care se văd mai puțin, de cei din spate, cum s-ar spune, chiar dacă, în era digitalului, aceștia sunt din ce în ce mai puțini.

  De aceea, ne-am bucurat sincer când am aflat că după Adriana Barbu încă o jurnalistă pur-sânge părăsește redacția Jurnalului/ Aradon cu intenția de a-și continua cariera și chemarea în cadrul redacției Special Arad. Ioana Costaș, desigur despre ea este vorba, poate e un nume mai puțin cunoscut opiniei publice, dar foarte bine cunoscută de cei din breaslă, cei care sunt de mult convinși de profesionalismul ei dublat de o hotărâre autentică de a se perfecționa continuu.

  Și uite așa, Specialul, cel care a pornit acum un deceniu aproape ca o întreprindere „macho”, devine pe nesimțite o redacție feminizată în cel mai bun sens al cuvântului. Fiindcă fără această dimensiune a feminității, lumea nici nu ar exista, iar dacă totuși printr-o minune, atunci nu prea am avea ce face prin ea.

  Încă o dată: numai gânduri frumoase și adevărate colegelor noastre și tuturor Domnișoarelor și Doamnelor care se mai uită cu câte un ochi, pe furiș, așa cum le șade bine, și în Special Arad!

  Și bun venit, Ioana!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aveți echipă aveți valoare! (fără nici o urmă de ironie)
   Din câte se vede Aradon funcționează ca un site de retransmis știri 95% din,, știri”au fost deja postate pe alte site-uri și sunt doar preluate de acolo.
   In condițiile astea Aradon poate funcționa și cu doi scriitori copy-paste.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.