marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cutremur la Jurnal arădean și aradon.ro: redactorul șef, Adriana Barbu, schimbat pe nepusă masă

  de Redacția Special Arad | 17 ianuarie 2023, 9:55 AM | Știri Arad | Topic special

  8

  Informația ne-a luat pe nepregătite, deși, dacă am fi fost atenți la ultimele articole ale Adrianei Barbu, îndreptate spre conducerea la vârf a municipiului, puteam prevede deznodământul.

  Așadar, după informațiile noastre, confirmate de cei care știu cel mai bine, de azi Adriana Barbu nu mai este redactor-șef la aradon.ro, fiind înlocuită cu… un om dinafara redacției Jurnal arădean, Flavius Ștețcu. Știți, cel cu La Strada TV, foarte apropiat de primarul Aradului.

  Adriana Barbu este o voce în presa scrisă din Arad, o pierdere autentică, mai ales dacă reținem că Flavius Ștețcu nu are nicio experiență în presa scrisă, el fiind de la început dedicat divertismentului televizat.

  Considerăm că schimbarea redactorului șef al Jurnal arădean și aradon.ro, cu care ne simțim solidari acum, la necaz, este un deget ridicat și arătat întregii prese arădene.

  Revenim cu amănunte.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. În calitate de cititor al ziarului, abonat cu o vechime de zeci de ani, îmi exprim dezacordul față de asemenea practici staliniste! Am apreciat foarte mult articolele doamnei redactor șef Adriana Barbu, așa că regret cele ce s-au întâmplat. Mă bate gândul să renunț la abonamentul meu la acest ziar, la care am câștigat de trei ori la tragerea la sorți a premiilor de fidelitate.

   +16 voturi
   +1
   -1
   • Eu am renunțat deja la ei, dupa ce ștergeau comentariile împotriva mai marilor județului….și precis divulgau celor „interesați” datele de identificare a comentatorului! Măgari,ce mai!Las’ că pupincuristul Ștețco îi va duce la faliment….

    +4 voturi
    +1
    -1
  2. Să fim serioși în dinastia Falca aradonul nu l-a deranjat cu o…floare sau vreo dezvăluire de presă doar relatări de evenimente poate și unele potrivnice lui Falca dar nu au fost articole să demaște ceva descoperit de ei.
   Și acum posteaza articole advertoriale Falca, după câte se știe teoretic aradon are proprietar din Ungaria iar sediul redacției închiriat este într-o clădire a lui Falca/Pro Arhitectura.
   Ca a nemulțumit o tabăra dna Barbu ca a fost puțin mai incisiva și concretă se poate adresa instanțelor dacă a fost nedreptățita.
   Presiunile pt astfel de lucruri întotdeauna sunt de la cei care dau banii și au fost deranjați indiferent ca banii sunt dați la vedere ori prin interpuși.
   Sunt multe dedesubturi neștiute chiar și contractele de publicitate pot fi un instrument de presiune.

   +14 voturi
   +1
   -1
  3. sincer habar nu am de ce a fost schimbata… Daca ne raportam la continutul Aradon, era ca apa sfintita. nu prea deranja pe nimeni. spunea niste lucruri evidente pt toti, anume ca aradul e cam trist si inapoiat. dar mari dezvaluri nu facea. materialele ei erau semidepresive si defetiste. poate a renuntat ea.

   +8 voturi
   +1
   -1
  4. Aradon…o trâmbiță și atât. Ca și arq. Fițuici online pentru adus osanale parvemiților, impostorilor, pilelor și evident, partidului ce se crede veșnic – PNL , fost PDL, fost orice. N-am cui și de ce să-i plâng de milă. Undeget ridicat? Ziceți ? Păi atunci lansați dracului campania de oprire a controluluo presei de către politicienii de rahat de acum. Dați-le mizeriile pe față, că știți mai tot ce mișcă , urlați până se aude în toată Europa !
   Altfel articolul vostru seamănă cu alea din Adevărul de Arad S.R.L. , care începeau mereu cu ,,pios omagiu bla bla bla”. Adică zero, mortul mort rămâne !

   +11 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.