joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un bun venit mai special noii noastre colege, Adriana Barbu!

  de Redacția Special Arad | 8 februarie 2023, 3:13 PM | Povești despre oameni | Special | Topic special

  4

  Mai special, spunem noi, speciali din naștere, fiindcă suntem convinși că Adriana este o jurnalistă adevărată, nu doar cu numele.

  Atunci când a reieșit că va fi îndepărtată din fruntea redacției Jurnalului arădean/aradon, chiar ne-am gândit, oare ce va face în continuare.

  Nu că ne puneam probleme că nu s-ar descurca, dar ne-am gândit noi că ar fi păcat ca presa arădeană să piardă un jurnalist care a dovedit că știe exact ce înseamnă jurnalismul, chiar și în condiții potrivnice.

  Nu ne ascundem după degete și ipocrizii de oameni care fac pe modeștii, dar suntem convinși că prin Adriana Special Arad va deveni și mai special, iar jurnalismul arădean va avea doar de câștigat.

  În orice domeniu, funcționarea adecvată este asigurată prin competență, nu prin reguli arbitrare și indicații de sus. În jurnalism, acest principiu este condiția existenței unei prese adevărate, a acelei, mai nou uitate, puteri care asigură controlul celor care conduc sau se fac doar, oferind în același timp loc de manifestare opiniei publice.

  În acest spirit, ne bucurăm sincer că Adriana a ales Specialul, fiind convinși că munca noastră împreună cu ea va fi în folosul comunității arădene și nu în cel al tagmei jefuitorilor.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.