joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Șoimii Pâncota a plecat în cantonament la Gyula fără Issa și Burian

  de Lucian Dănilă | 4 august 2014, 2:53 PM | Sport

  0

  Singura echipă arădeană din liga secundă a plecat în această dimineață în cantonament la Gyula, acolo unde Dan Cuedan, Bebe Mitu și Cristian Irimia pregătesc timp de o săptămână viitorul sezon din L2.

  Dan Cuedan i-a dus în Ungaria pe următorii jucători: Pașcalău, Nica și Irimia – portari, Pantea, Lengyel, Crușoveanu, Lung, Siminic, Suciu, Cuedan jr., Adi Rusu, Dubeștean, Băd, Sălăjan, Ugoceanu, Lengyel, Vițu, Huțanu, Bulzan, Alin Mihai, Maghici, Mitu și Polgar.

  Doi dintre jucătorii din lot au ratat această săptămână de pregătire. Este vorba despre Carlos Burian, accidentat și senegalezul Issa, care nu are viză de intrare în Ungaria. El a primit un program special de antrenamente de la Dan Cuedan și se va pregăti timp de o săptămână la Arad. În schimb a făcut deplasarea Flavius cuedan, fiul antrenorului, care va avea parte de un program special de recuperare după accidentarea la maxilar suferită acum trei săptămâni la amicalul cu Victoria Zăbrani.

  cuedan 2

  Cuedan speră să se rezolve în aceste zile transferul lui Ugoceanu, de la „Marcel Băban” Jimbolia, dar și a unui jucător U21 de la Gloria Bistrița. În Ungaria sunt programate două meciuri amicale, unul în compania echipei Gyulai Thermal, joi, și încă unul contra unei echipe puse la dispoziție de Academia de Fotbal din Gyula, duminică, în ultima zi de cantonament.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.