sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Fetele de la Miss Arad 2017 se pregătesc intens pentru marea finală de vineri! | Foto

  de Special Arad | 17 iulie 2017, 1:46 PM | Monden

  0

  Sfârșitul de săptămână a fost marcat de organizarea cantonamentului frumuseții Miss Arad 2017, care a avut loc la Clubul Sportiv Activ și care prevestește ultima sută de metri a pregătirilor pentru evenimentul de vineri, 21 iulie.

  Cele 14 finaliste ale concursului sunt antrenate de coregrafa Melinda Furdea și se pregătesc intensiv pentru un spectacol complex, realizat conform standardelor internationale.

  Dress code-ul concursului județean de frumusețe Miss Arad 2017 va fi „cocktail cu influențe tradițional-populare”. Sloganul evenimentului este „frumusețea înseamnă tradiție”, acesta fiind gândit să îmbine elemente etnice cu cele moderne, astfel încât și marea parte din momentele artistice ale finalei vor fi reprezentate de stilul neo-etnic. Spectatorii sunt invitați să participe la crearea unei atmosfere unde contemporanul întâlnește tradiționalul, nefiind însă constrânși de acest lucru, oricine, indiferent de vestimentație având dreptul să participe la acest eveniment public. Biletul de intrare, care se va putea achiziționa de la intrarea în Teatru începând cu orele 18:30, va fi în valoare de 25 de lei. Evenimentul este cu scop caritabil.

  Concursul județean de frumusețe Miss Arad este organizat de Asociația Angels Organization, și își propune promovarea valorilor precum competiție sănătoasă între concurente, cooperare și muncă în echipă, un stil de viață sănătos, bune maniere, dezvoltare personală și autocunoaștere precum şi promovarea concurentelor în activităţi sociale, culturale, sportive şi caritabile.

  poster a3 MISS ARAD 2017

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.