Sportivii de la ProVolei Arad au „invadat” Mamaia. 50 de voleibaliști pregătesc campionatul într-un cantonament la Marea Neagră

  de Dan Lazăr | 20 August 2021, 7:32 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Nu mai puțin de 50 de sportivi ai CS ProVolei Arad participă, la mijloc de Gustar, la un cantonament organizat de clubul prezidat de prof. Radu Sabău în stațiunea Mamaia.

  De pregătirea acestora se ocupă (și) cei doi antrenori ai clubului, Marius Mascovits și Daniel Ispas, CS ProVolei Arad urmând să înscrie mai multe echipe juvenile în sezonul 2021-2022, dar și formații de seniori și, ca noutate, senioare, în Divizia A2.

  O parte dintre sportivii arădeni de la ProVolei participă la Campionatele Naționale de beach-volley pentru seniori și senioare, desfășurat până duminică la Mamaia, Ioana Ban, alături de Ioana Radu (Dinamo București) având deja „biletele” pentru faza seferturilor de finală în buzunar, după două succese și un eșec.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.