vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Șmecher și curajos, cu B de la „Bizon”… chiar sub nasul polițiștilor. „Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XXXIX

  de Special Arad | 29 august 2019, 1:30 PM | Recomandările editorilor | Strada

  1

  Special Arad continuă campania „Nesimțirea nu este un handicap!”, o campanie prin care încercăm să-i îndemnăm pe șoferi să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic și mai ales pe șoferii care suferă de un handicap și ale căror locuri de parcare sunt mai mereu ocupate. De asemenea, așa cum am anunțat încă de la demararea campaniei, vom semnala nu doar nesimțirea celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ci și alte încălcări ale regulilor de circulație și lipsa bunului simț.

  Am primit imaginea de mai sus de la un cititor (căruia îi mulțumim pe această cale!) în urmă cu o jumătate de oră. Autoturismul Maserati cu numere de București a avut curajul să parcheze nonșalant pe trecerea de pietoni tocmai în fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Nu știm cât a stat parcat acolo, însă am contactat imediat Biroul de presă al IPJ Arad pentru a cere lămuriri despre acest bizon, iar răspunsul a venit destul de repede: „Mașina nu mai este acum acolo, însă va fi identificat proprietarul în vederea luării măsurilor legale”.

  Fie că va primi o amendă sau doar o avertizare, noi considerăm că e un început bun, astfel încât – chiar dacă ideal ar fi să nu mai avem astfel de articole – nu putem să nu concluzionăm cu o urare: la cât mai multe!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.