duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Site-ul ziarului Bisericii Ortodoxe Române a fost spart de către hackeri musulmani

  de Special Arad | 15 ianuarie 2015, 11:36 AM | Naţional

  0

  Site-ul ziarului Lumina al Bisericii Ortodoxe Romane a fost spart miercuri seara de catre o grupare de hackeri.

  „Nu exista alt Dumnezeu in afara de Allah, iar Mahomed este trimisul lui Allah”, acesta a fost mesajul cu care s-a deschis site-ul ziarului Lumina, timp de câteva ore bune.

  61621930

  „darkshadow” si „xWARRIORtn” sunt hackerii care au revendicat aceast atac. Acestia au publicat un mesaj in limba franceza in care acuza armata franceza ca a omorat 1.5 milioane de oameni in Algeria si in Mali.

  61621931

  Prima lovitura in Romania

  O grupare islamica a reusit astazi sa hackuiasca site-ul Serviciului Judetean de Medicina Legala Botosani, intr-un context extrem de delicat, avand in vedere atentatele din Franta care s-au soldat cu 17 morti.

  61621929

  „Salutari tuturor! Sunt vocea Palestinei! Va rog sa deschideti ochii pentru ceea ce se intampla in jurul nostru. Umanitatea nu mai este printre noi! Este plin de cruditate si suprimare. Sa omori pe cineva este un act inacceptabil si trebuie oprit!”, acest mesaj era afisat pe site-ul medicinalegalabt.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.