luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Sistemul de Gospodărire a Apelor Arad participă și în acest an, la acțiunea „Let’s Do It, Romania!”

  de Mihai Todoca | 13 septembrie 2018, 7:22 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  „Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii în ceea ce priveşte gestiunea corectă a deşeurilor şi aplicarea legislaţiei de mediu. Proiectul îşi propune curăţarea arealelor naturale de pe teritoriul întregii ţări într-o singură zi, 15 septembrie 2018.

  Voluntariatul devine din ce în ce mai popular, cetățenii alăturându-se instituțiilor, ONG-urilor, inițiativelor cetățenești în lupta lor pentru o natură vie, curată și un mediu înconjurător sănătos.

  Un sprijin deosebit este și cel al Ministerului Apelor și Pădurilor, prin Administraţia Naţională „Apele Române” și subunitățile sale, în organizarea şi desfăşurarea acestui proiect.

  Și salariații Sistemului de Gospodarirea a Apelor Arad vor aplica forma voluntariatului, de a participa la  acțiunile de ecologizare (igienizare, curățenie) pe malurile Râului Mureș în parteneriat cu Asociașia Efect Verde. Mai multe informații pentru cei interesați să se alăture acestei acțiuni, vă poate oferi coordonatorul acțiunii – Văceanu Ana-Maria, tel. 0257/280362.

   

  Calitatea vieţii noastre depinde de cum gestionăm relaţia pe care o avem cu natura, de cât ne implicăm în protejarea ei şi de felul în care folosim resursele naturale în fiecare zi. Apa este prezentă în viaţa noastră prin efectele pe care le are  asupra sănătăţii şi calităţii vieţii.

  Este esenţial ca omul să fie educat în spiritul respectului pentru tot ce îl înconjoară, pentru ca el să devină conştient de faptul că nu este stăpânul naturii, ci parte a ei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.