70 de saci cu deşeuri, colectate de voluntarii Sistemului de Gospodărire a Apei Arad

  de Special Arad | 21 September 2021, 1:47 PM | Eco | Știri Arad

  0

  Voluntarii Sistemului de Gospodărire a Apei Arad au participat la acțiunea de ecologizare „Ziua de curățenie națională” – o campanie „Let’s do it, Romania” în bazinul hidrografic al râului Mureș din județul Arad.

  S-a implicat un număr de 30 voluntari și s-au colectat 70 de saci cu deşeuri mixte. La activitățile organizate mecanizat au fost adunate, încărcate și transportate aproximativ 2 tone deșeuri.

  „Am identificat deșeuri aruncate în apele curgătoare sau pe malurile acestora, deșeuri forestiere, agricole, menajere și obiecte de uz casnic! De ce sunt ele acolo? Ca cetățeni conștientizăm că natura este un dar? Calitatea vieții noastre depinde de cum gestionăm relația pe care o avem cu natura, de cât ne implicăm în protejarea ei și de felul în care folosim resursele naturale în fiecare zi. Apa este prezentă în viața noastră prin efectele pe care le are asupra sănătății și calității vieții”, anunță într-un comunicat Sistemul de Gospodărire a Apei Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.