joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Șiria rămâne fără energie electrică timp de trei zile, între orele 9 și 17 (vezi străzile afectate)

  de Lucian Dănilă | 4 octombrie 2023, 2:06 PM | Știri Arad

  0

  E-Distribuție Banat anunță că mai multe străzi din localitatea Șiria rămân fără energie electrică timp de trei zile, de miercuri până vineri, pentru lucrări la rețeaua electrică.

  „E-Distribuție Banat a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție și energiei electrice pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

  Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventualele probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora.

  Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”, se arată în comunicatul E-Distribuție Banat.

  siria

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.