miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Consumatorii de electricitate vor achita o nouă taxă, începând de luna aceasta

  de - | 21 octombrie 2015, 8:00 AM | Naţional

  0

  Începând cu luna octombrie 2015, preavizele privind neplata în termen a facturilor de energie electrică vor fi trimise prin poștă cu confirmare de primite. Costul acestui demers va fi suportat de consumator și va fi inclus pe următoare factură. Este vorba despre 13,7 lei.

  Viorel Pop, directorul Electrica Furnizare Zalău, a declarat pentru Vocea Transilvaniei că această modificare are la bază Ordinul ANRE 64/2014 prin care s-a aprobat noul regulament de furnizare. Consumatorii casnici au la dispoziție 15 zile, din momentul emiterii facturii, pentru plata contravalorii energiei electrice consumate. La acestea se adaugă o perioadă de grație de 30 de zile, rezultând, astfel, 45 de zile în care factura se poate plăti fără penalități sau alte consecințe. Deconectarea de la alimentarea cu energie electrică se poate face după cinci zile de la trimiterea preavizului, dacă între timp factura tot nu a fost plătită.

  Citeşte continuarea pe Vocea Transilvaniei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.