duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Simpozionul Național „Cetatea Aradului, mâine”… răspoimâine

  de Special Arad | 13 iunie 2023, 8:17 PM | Cultură | Știri Arad

  0

  Simpozionul Național „Cetatea Aradului, mâine” va avea loc vineri, 16 iunie 2023, începând cu ora 14:00, în sala „Regele Ferdinand” a Primăriei Municipiului Arad, anunță organizatorul evenimentului, Asociația Clubul Rotary Arad Cetate.

  Cu această ocazie, reprezentați ai administrației publice locale, cercetători, cadre didactice, specialiști și profesioniști vor susține o serie de alocuțiuni ce vor face referire la trecutul, prezentul și viitorul Cetății Aradului, unul dintre cele mai importante monumente istorice ale patrimoniului cultural local și național.

  În cadrul festivității, organizatorii vor premia câștigătorii celei de-a doua ediții a concursului de desene „Cetatea Aradului, mâine”, concurs dedicat elevilor din ciclul primar și gimnazial din municipiul și județul Arad.

  Sâmbătă, 17 iunie 2023, câștigătorii și participanții concursului de desene „Cetatea Aradului, mâine” vor beneficia de un tur ghidat în Cetatea Aradului, cu sprijinul Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.