vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Simos Roumpullakou este suspect de COVID-19 și nu face deplasarea pentru meciul Chindia-UTA!

  de Lucian Dănilă | 12 februarie 2021, 2:38 PM | Sport

  0

  După ce antrenorul Gyuszi Balint și jucătorul Cristian Bustea au fost testați pozitiv la virusul COVID-19, un alt jucător din cadrul lotului echipei arădene este suspect că a fost infectat cu noul coronavirus.

  „Simos acuză unele simptome de COVID-19. I-am făcut testele rapide și a ieșit negativ, apoi l-am dus să facă și testul cu aparatul PCR și așteptăm rezultatele în seara asta. Nu am dorit să riscăm și nu l-am inclus pe Simos în lotul pentru meciul cu Chindia”, spune Alin Pânzaru, antrenorul secund al grupării arădene.

  La meciul care se dispută mâine de la ora 14.30 la Buftea, UTA nu îi va putea folosi pe Modestas Vorobjovas, suspendat, dar nici pe Tomozei și Albert Voinea, ambii accidentați, sau pe noul sosit Peteleu, căruia nu i-a sosit cartea verde. Așa cum am scris și mai sus, lipsește și Bustea, acesta fiind infectat cu coronavirus.

  În condițiile în care lipsesc Simos Roumpullakou, Tomozei și Bustea, UTA mai are doar un fundaș lateral la dispoziție, Evgheny Shlyakov. În aceste condiții este de urmărit dacă staff-ul tehnic va schimba sistemul și va trece la unul cu trei fundași centrali, sau va merge tot pe un sistem cu patru fundași urmând ca Melinte să acopere poziția de fundaș dreapta.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.