duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Și-a construit căsuță pentru droguri…

  de Special Arad | 31 martie 2015, 1:52 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţi Organizate Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad au depistat, 2 kg de cannabis, într-o baracă construită de către un bărbat, din Arad.

  În cadrul  unei percheziţii efectuate într-o baracă construită pe malul Mureşului, din municipiul Arad, ce aparţinea unui bărbat de 31 de ani, poliţiştii au depistat 2 kg de cannabis.

  Din cercetările efectuate a rezultat faptul că bărbatul ar fi oferit spre vânzare droguri de risc, unor persoane, pe raza municipiului Arad.

  Arădeanul a fost reţinut şi prezentat  magistraţilor Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis un  mandat de arestare pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.