duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: „Peste 21 de milioane de lei pentru localitățile din Arad!”

  de - | 15 decembrie 2021, 11:24 AM | Comunicate contra cost

  0

  O nouă rectificare bugetară în favoarea administrației locale aduce noi fonduri de la Guvern pentru localitățile din Arad, anunță deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Suma totală de care beneficiază localitățile din județ este de 21,219 milioane de lei.

  Săptămâna trecută, Consiliul Județean și Primăria Arad au primit împreună 11,5 milioane de lei. Am anunțat atunci că în această săptămână vor veni bani pentru localitățile din județ. Fiecare localitate din județul Arad beneficiază de sume alocate din partea Guvernului. Pentru noi, investițiile rămân o prioritate, aducem bani spre primării, pentru că obiectivele locale sunt cel mai aproape de cetățeni. Obiectivul nostru pentru următorii ani este să realizăm marile proiecte cu ajutorul fondurilor europene și să susținem dezvoltarea locală prin sprijinul acordat primăriilor”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.