sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Bîlcea: Lucrările de la Palatul Copiilor au finanțare asigurată

  de - | 2 februarie 2022, 11:11 AM | Comunicate contra cost

  0

  Anul acesta se va lucra pentru finalizarea Palatului Copiilor. Deputatul PNL Sergiu Bîlcea s-a întâlnit cu ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, cu care a discutat acest subiect.

  „Pentru a finaliza investiția avem nevoie de 6,8 milioane de lei, din care avem asigurați 3,5 milioane de lei. Domnul ministru m-a asigurat că la rectificarea bugetară vom avea bani pentru a duce la bun sfârșit investiția. Important este că în acest an se va lucra și suntem mai aproape de a beneficia de un spațiu modern și util pentru copiii noștri. În acest moment investiția este finalizată 85%. Voi face în continuare demersuri pentru a mă asigura că sunt toate condițiile pentru a beneficia cât mai repede de un nou spațiu modern pentru educație la Arad”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.