duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Concurs de șah organizat de Ziua Unirii Principatelor Române de către Parohia Bujac și Palatul Copiilor

  de Dan Lazăr | 19 ianuarie 2024, 8:40 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Parohia Ortodoxă Bujac și Palatul Copiilor Arad se alătură pentru a organiza un concurs de șah dedicat tinerilor talentați din oraș și împrejurimi. Evenimentul va avea loc în data de 24 ianuarie, începând cu ora 10.00, la Centrul Pastoral „Sfântul Ierarh Nicolae”, situat în str. Independenței nr. 5A, din municipiu.

  „Concursul de șah este deschis tuturor copiilor și tinerilor pasionați de acest joc strategic, iar scopul evenimentului este de a promova șahul ca sport și de a descoperi și încuraja tinere talentele în acest domeniu. Participanții vor avea ocazia să își testeze abilitățile, să se întâlnească cu alți jucători, să socializeze și să-si formeze prieteni pasionați de acest sport. Organizatorii au pregătit premii pentru câștigători, trofee și diplome de excelență. De asemenea, toți participanții vor primi certificate de participare”, anunță organizatorii.
  Concursul se va desfășura pe categorii de vârstă după cum urmează:
  1. Categoria până la 10 ani
  2. Categoria de vârstă între 10 -14 ani
  3. Categoria de vârstă 14 -19 ani
  Pentru a se înscrie la concurs, participanții trebuie să contacteze următoarele numere de telefon: 0746.101.362, 0771.306.189 (Cosma Mitică – e-mail miti13mire @yahoo.com) sau 0760.665.902 (Proteasa Mircea).
  Arbitrajul este asigurat de: Alin Câmpeanu, Florin Bălăceanu și Varga Florin, sistemul de joc este „Elvețian, 7 runde”, cu criterii de departajare: Victoria directă / Bucholtz Mediu/ Bucholtz, iar înscrierea la acest eveniment este gratuită.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.