Sepsi şi-a continuat forma excelentă din acest debut de sezon. FC Argeș , zdrobită de formația lui Bergodi

  de - | 24 July 2022, 3:49 PM | Sport

  0

  Formaţia din Sfântu Gheorghe traversează o perioadă ciudată în fotbalul românesc: în cupele europene e ignorată de televiziuni, iar în campionat a fost pusă să joace în toiul verii… de la ora 12.00!

  Fotbalul românesc e de-a dreptul fascinant! Cazul Sepsi Sfântu Gheorghe e doar un alt exemplu, în acest sens. Vorbim despre o formaţie care reprezintă România în cupele europene, însă care, la nivel intern, e marginalizată.   Dacă netelevizarea meciului pe care Sepsi l-a jucat, joi seară, în Conference League nu era deja o dovadă suficient de clară, în acest sens, în această etapă, a venit altă confirmare. Pentru că trupa pregătită de Cristiano Bergodi a fost obligată să joace de la ora 12.00, partida de pe teren propriu, cu FC Argeş. Şi fără VAR din motive explicate aici de Adevărul.

  Chiar şi aşa, Sepsi şi-a continuat forma excelentă din acest debut de sezon. Pentru că a zdrobit FC Argeş, scor 4-0 (Matei 49-penalty, Mitrea 60, Ştefănescu 63 şi Golofca 80).    Fără arbitraj video, centralul Viorel Flueran a luat mai multe decizii excelente: le-a refuzat gazdelor un penalty în prima repriză, decizie corectă, şi le-a acordat o lovitură de pedeapsă, după pauză, din nou, decizia sa fiind una bună.   S-a greşit o singură dată, în favoarea celor de la Sepsi, golul lui Golofca, de 4-0, fiind marcat din ofsaid, după cum s-a văzut pe reluări. N-a contat însă, având în vedere că Sepsi ar fi învins, fără probleme, şi fără această reuşită care a stabilit scorul final.

  Citeste mai mult: adevărul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.