joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sepsi şi-a continuat forma excelentă din acest debut de sezon. FC Argeș , zdrobită de formația lui Bergodi

  de - | 24 iulie 2022, 3:49 PM | Sport

  0

  Formaţia din Sfântu Gheorghe traversează o perioadă ciudată în fotbalul românesc: în cupele europene e ignorată de televiziuni, iar în campionat a fost pusă să joace în toiul verii… de la ora 12.00!

  Fotbalul românesc e de-a dreptul fascinant! Cazul Sepsi Sfântu Gheorghe e doar un alt exemplu, în acest sens. Vorbim despre o formaţie care reprezintă România în cupele europene, însă care, la nivel intern, e marginalizată.   Dacă netelevizarea meciului pe care Sepsi l-a jucat, joi seară, în Conference League nu era deja o dovadă suficient de clară, în acest sens, în această etapă, a venit altă confirmare. Pentru că trupa pregătită de Cristiano Bergodi a fost obligată să joace de la ora 12.00, partida de pe teren propriu, cu FC Argeş. Şi fără VAR din motive explicate aici de Adevărul.

  Chiar şi aşa, Sepsi şi-a continuat forma excelentă din acest debut de sezon. Pentru că a zdrobit FC Argeş, scor 4-0 (Matei 49-penalty, Mitrea 60, Ştefănescu 63 şi Golofca 80).    Fără arbitraj video, centralul Viorel Flueran a luat mai multe decizii excelente: le-a refuzat gazdelor un penalty în prima repriză, decizie corectă, şi le-a acordat o lovitură de pedeapsă, după pauză, din nou, decizia sa fiind una bună.   S-a greşit o singură dată, în favoarea celor de la Sepsi, golul lui Golofca, de 4-0, fiind marcat din ofsaid, după cum s-a văzut pe reluări. N-a contat însă, având în vedere că Sepsi ar fi învins, fără probleme, şi fără această reuşită care a stabilit scorul final.

  Citeste mai mult: adevărul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.