Șeful Poliției Române vine la Arad, pentru a coordona ancheta în cazul exploziei mașinii lui Ioan Crișan

  de - | 8 iunie 2021, 8:51 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  Șeful Poliției Române, chestorul Benone Matei, va veni la Arad pentru a coordona ancheta în cazul exploziei mașinii afaceristului Ioan Crișan, potrivit G4Media.

  Ancheta a fost preluată de parchetul general, motivul invocat fiind „complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave și pentru a se asigura soluționarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiție”.

  Una dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori este ca explozia mașinii omului de afaceri din Arad să fi fost un asasinat la comandă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Poate îl întreabă cineva și dacă știe starea de fapt a polițiștilor din Arad, care au fraternizat cu interlopii de mult timp, care dacă suni la 112 și infractorul este unul protejat de ei te amenință tot pe tine cu amenda, care îți spun în față că nu au ce să le facă infractorilor și că ei nu se bagă că îi dă șeful afară, dacă faci plângere penală prima grijă a lor este să îi spună infractorului cine i-a făcuto și a doua să te forțeze să o retragi pe a ta pentru a închide dosarul, care țin dosarele penale să putrezească cu anii prin sertarele lor și dacă nu îți retragi plângerea îi învață pe infractori să îți facă și ție plângere pentru a te scoate vinovat tot pe tine. Siguranță și încredere doar pentru interlopi, pentru omul de rând doar dispreț, nesimțire, nepăsare și multă corupție.

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Din câte știu s-au făcut și reclamații la București, la ministere și chiar la președinte pe tema țigărilor si a drogurilor care sunt in Arad, au fost informați si șefii poliției de către oamenii de rând care au văzut si auzit ce se întâmpla si nu sa rezolvat nimic de mulți ani, droguri in licee, in cluburi , la petreceri ,o teama există peste tot…. Dar despre aceste scursuri ale societății autointitulați interlopi si traficanți de droguri si țigări sa tot scris de vreo 3 ani si nimic….. patroni de firme de transport, persoane care nu lucra si au masini de lux, case , vile, care au firme in faliment sau cu 1-2 angajați si îi vezi prin oraș cu bolizi, prin cluburi figuri… se vede fraților, nu exista ca poliția, SRI,DIICOT,ANAF,FISC, DGA,Etc…. Sa nu stie, se stie tot, ce si cum, se stie si de acest Ioan Crișan dar nu se spune la prostime, sa speram ca se va pune punct la interlopisme si nepotisme in instituțiile statului, este foarte clar ca in România, pana nu mor oameni, nu se rezolvă nimic, vocea cetățenilor trebuie sa se audă!!!
   RUȘINE VOUĂ!!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.