Ioan Crișan a fost urmărit timp de mai multe săptămâni și omorât cu o bombă de proveniență militară

  de Special Arad | 3 June 2021, 2:04 PM | Știri Arad | Topic special

  3

  Potrivit surselor Antena 3, explozibilul folosit pentru incendierea mașinii lui Ioan Crișan este de tip militar, din fosta Iugoslavie.

  Mai exact, este vorba despre TNT.

  Având în vedere tipul explozibilului și modul de acționare, oamenii legii spun că ar fi vorba despre profesioniști, care au mers direct la pont și au profitat de faptul că nu pot fi surprinși de camerele de supraveghere din zonă, care nu funcționau de mai bine de o lună.

  Potrivit acelorași surse, din primele cercetări, se pare că Ioan Crișan a fost filat timp de cel puțin 2 săptămâni și cel mai probabil bomba ar fi fost amplasată în mașina sa în fața blocului, în condițiile în care a fost nevoie de mai puțin de un minut pentru montarea acesteia.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Incercati sa nu preluati copy-paste articolele altora… Ce inseamna „trinitrotolen- stil extil ” ? Probabil „trinitrotoluen” care este utilizat in demolari, minerit si aplicatii militare. Conform principiul briciului lui Occam, cred ca cel mai usor de sustras e din depozitele bravei armate romane… Din acelasi loc poate proveni si capsa detonanta. Alte teorii „complexe” legate de airbag-uri declansate accidental, sarbi, moldoveni sau, de ce nu, mexicani arata imaginatia anchetatorilor…
   Aia care dupa n zile de la eveniment se apuca sa caute prin iarba „probe” noi. Asteptam si profileri scoliti de SRI, FBI, CIA, FSB sau alte institutii marcate de acronime sa iasa la interval. Macar cu retete de somn african…

   +14 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.