luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Va fi identificat și prins cel care a comandat eliminarea lui Ioan Crișan?

  de E. Nola | 5 iunie 2021, 11:10 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  2

  Orașul, de o săptămână, trăiește în plină psihoză.
  Ajunge să ne amintim de alerta de vineri, atunci când poliția, pompierii și SRI au înconjurat clădirea fostului Palat al Copiilor, păzind o servietă de scule până când a sosit uitucul proprietar.
  Se discută peste tot despre culisele uciderii, în mod spectaculos și nemaivăzut la Arad, al omului de afaceri Ioan Crișan, cel care a fost o vreme și socrul actualului deputat Sergiu Bîlcea. Se discută pro și contra, dar mai ales contra. Majoritatea arădenilor nu prea au încredere în capacitatea și dorința „organelor” de a soluționa cazul așa cum scrie la carte. Se vorbește de corupție, de tot felul de relații ascunse care merg până la vârfurile puterii. Atât locale, cât și centrale.
  În ceea ce ne privește, prin meseria noastră de căței, cățeluși ai democrației, trebuie să fim optimiști și pozitivi. NU cu covid, desigur.
  Tocmai de aceea, vă mai întrebăm odată, credeți oare că se va rezolva cazul, vor fi descoperiți vinovații – și nu executantul înainte de toate -, aceia sau acela care a ordonat și plătit eliminarea lui Ioan Crișan?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Va fi identificat și prins cel care a comandat eliminarea lui Ioan Crișan?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.