sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Se schimbă vremea! În zilele următoare vom avea temperaturi de 17 grade

  de Special Arad | 20 februarie 2021, 6:15 PM | Naţional

  0

  Vremea se va încălzi în perioada următoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 12 grade, duminică, 21 februarie. Marți se vor atinge și 17 grade.

  Vremea se va încălzi duminică, 21 februarie, în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în prima parte a zilei şi în a doua parte a nopţii în zonele joase de relief din sud şi parţial în est şi în centru, unde, izolat, vor fi condiţii de burniţă.

  Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 12 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 grade în estul Transilvaniei şi 4 grade în Dealurile de Vest. Local va fi ceaţã, mai ales dimineaţa şi noaptea şi în special în regiunile extracarpatice şi în depresiuni.

  Luni, 22 februarie 2021, vremea va deveni deosebit de caldã pentru aceastã datã, dar noaptea valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade, iar cele minime între -12 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, dar la începutul şi spre sfârşitul intervalului, pe alocuri în sud, est şi centru vor fi nebulozitate joasã şi ceaţã, dimineaţa posibil asociate izolat cu burniţã. Marți, vremea va fi deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii februarie în cea mai mare parte a ţãrii, cu precãdere în zonele de deal şi de munte; excepţie vor face areale restrânse din Transilvania şi Oltenia, în condiţii de ceaţã mai persistentã, dar şi zona Deltei, unde valorile termice la amiazã vor fi doar uşor peste cele normale; astfel temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 şi 17 grade.

  Citește mai departe cu click aici

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.