vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Se reprogramează intervențiile de pe secțiile de chirurgie și ortopedie ale Spitalului Județean

  de Special Arad | 6 octombrie 2021, 1:29 PM | Sănătate | Știri Arad | Topic special

  0

  Spitalul Județean Arad informează: În medie, între 12 și 15 intervenții programate se efectuau zilnic – în această perioadă, de luni până vineri, pe secțiile de chirurgie și ortopedie ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad!

  Aceste intervenții vor fi reprogramate în urma Ordinului nr. 9490, care impune, citez: ”…suspendarea internărilor pentru intervenții chirurgicale și pentru alte tratamente și investigații medicale care nu reprezintă urgență și care pot fi reprogramate.”

  ”Prevederile acestui ordin nu afectează pacienții care se prezintă cu afecțiuni medicale care necesită intervenții chirurgicale în regim de urgență însă, pentru următoarele 30 de zile medicii nu mai pot efectua intervenții chirurgicale programate. Îndemn arădenii, care suferă de diferite afecțiuni medicale, să se prezinte la un consult medical de specialitate și să nu aștepte acasă deoarece boala se poate agrava. Medicii spitalului vor efectua investigațiile medicale pentru fiecare pacient iar dacă în urma evaluării pacientul necesită intervenție de urgență, aceasta se va efectua, de îndată”, a explicat dr. Lenuța Timiș, director medical interimar SCJU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.