duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Se redeschid barurile și restaurantele în Olanda, într-un „risc calculat”

  de Special Arad | 29 mai 2021, 9:45 AM | Internaţional

  0

  Olanda va relaxa restricțiile începând de săptămâna viitoare, iar barurile şi restaurantele vor putea servi clienţii în interior şi muzeele vor fi redeschise , a declarat premierul olandez Mark Rutte, relatează Reuters.

  ”Ne asumăm un alt risc calculat”, a declarat premierul Rutte în cadrul unei conferinţe de presă.

  Infecțiile au scăzut cu mai mult de jumătate în ultima lună, pe măsură ce campania de vaccinăre COVID-19 devine mai rapidă, permițând o relaxare suplimentară a carantinei, care a fost în vigoare în diferite etape de aproape opt luni.

  Pașii anteriori din ultimele săptămâni au permis redeschiderea școlilor gimnaziale și servirea meselor și băuturilor pe terasele în aer liber până la ora 20:00.

  Barurile și restaurantele vor avea acum permisiunea de a servi clienții în interior și de a rămâne deschise până la ora 22:00, a spus Rutte.

  Acasă, oamenilor li se va permite să primească patru vizitatori în același timp, în comparație cu cei doi actuali.

  Sursa: Hotnews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.