Se pregătește pentru execuţie! Un tânăr român este condamnat la moarte în Malaezia

  de Special Arad | 18 noiembrie 2014, 10:33 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Un tânăr dintr-o comună prahoveană se află după gratii, în Malaezia, fiind acuzat de trafic de droguri. Ionuţ Gologan a fost condamnat la moarte. În ţară, familia lui este disperată şi speră ca într-o bună zi să-l vadă din nou în curtea casei.

  „Îmi era de foarte mare ajutor”, a declarat pentru spynews.ro, tatăl lui Ionuţ Gologan. În vârstă de 22 Ionuț fost crescut de bunică şi de tatăl lui. Lucra cu ziua, iar acum trei ani a plecat în Germania să muncească. Acolo a fost racolat de reţelele de trafic de droguri. A ajuns după gratii, în Malaezia, unde a primit condamnare la moarte.

  De doi ani şi jumătate, procesul continuă. În tot acest timp, Ionuţ a ţinut legătura cu bunica lui, căreia i-a trimis câteva scrisori emoţionante. „Am vorbit cu el acum o săptămână. Mi-a zis că este bine, că aşteaptă să-l judece, la anul. Are avocat din partea statului. Nu îmi cere decât bani, dar nu am cum să-i mai trimit. Până acum i-am trimis, la două luni, câte 60 – 70 de euro. Îi trebuie să îşi cumpere şi el pastă de dinţi, şosete, mâncare, să nu stea doar în mâncarea lor… Eu am rămas fără serviciu, eram paznic la o firmă. Nu mai am bani să-i trimit. O să văd de unde mă împrumut. Trăiesc din pensia mamei…”, spune tatăl său, Alexandru Gologan.

  Foto: spynews

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.