Se pregătește o nouă seară muzicală “La băncuțe”. Cine cântă și de la ce oră

  de Special Arad | 15 iulie 2021, 6:22 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Primăria Municipiului Arad )

  Primăria Municipiului Arad și Filarmonica Arad pregătesc o nouă seară muzicală în Parcul Mihai Eminescu, “La băncuțe”. Vineri, 16 iulie 2021, cu începere de la ora 20.00 publicului meloman i se propune un recital al grupului coral format din soprana Lucia Aioanei, tenorul Ioan Moțiu și baritonul David Buzgău. Soliștii vor fi acompaniați la pian de Sorin Dogariu. Sub bagheta dirijorală a lui Daniel Rădoiaș, programul de vineri seara va include piese de Giacomo Puccini, Giuseppe Verdi, Georges Bizet și Gaetano Donizetti.

  O zi mai târziu, în parcul Mihai Eminescu, tot de la ora 20.00, trio-ul instrumental corzi al Colegiului de Arte “Sabin Drăgoi” va susține un recital în aer liber.

  Seria evenimentelor speciale de “La băncuțe” va continua și săptămânile următoare. Mai exact, seara zilei de sâmbătă, 31 iulie 2021, va fi rezervată trupei de teatru a Colegiului de Arte “Sabin Drăgoi“ pregătită de actorul Zoltan Lovas și regizorul Nicolae Mihai Brânzeu. Elevii clasei de actorie se gândesc să vă propună un spectacol de teatru interactiv.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.