joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ziua a doua la Arad Open Air. Senzații tari, muzică bună și un… dinozaur

  de Andreea Daniela B. | 10 iulie 2022, 10:06 AM | Muzică | Știri Arad

  1

  Senzațiile tari se simt sub diferite forme. Noaptea trecută, de exemplu, senzațiile au însemnat muzică, bass și lasere.

  Îmi amintesc cum anul trecut, mai exact în august, când a avut loc festivalul, oamenii erau nevoiți să stea la cozi infernale ca să se testeze, ca mai apoi să aibă loc distracția. Ei bine, anul acesta totul a fost diferit. După un control scurt ca să nu intri în incinta aeroportului cu droguri sau alte obiecte ori substanțe interzise, toată lumea a avut liber să se simtă cât mai bine.

  Festivalul și-a deschis porțile, ca în fiecare zi, la ora 18.00, iar distracția a început o oră mai târziu, la ora 19.00. Lumea era deja prezentă pentru primul dj care urma să urce pe scena, Mike Kross. Arădenii l-au ascultat și cu toții și-au făcut încălzirea pentru ceea ce urma să se întâmple. Spike și Smiley au fost cei mai așteptați artiști ai serii iar melodiile lor au răsunat în boxe în timp ce publicul cânta împreună cu ei, însă ei nu au fost singurii care au reușit să facă atmosferă, surpriza serii fiind, cel puțin pentru mine, Dj Shiver.

  1657436417250

  Revenind la artiști, ordinea a fost cam așa: Mike Kross, Kattia, Spike, Smiley, Paul Damixie, Dj Shiver și din nou Mike Kross.

  Cu toții au reușit să facă lumea să urle din toate puterile și mâinile celor prezenți au rămas în aer pentru mult timp. Laserele au jucat și ele un rol foarte important și au reușit parcă să te ducă într-o altă lumea, măcar pentru câteva secunde, o lume departe de Pământ.

  CItește și: Festivalul AoA de la Aeroportul Arad a început cu „băieți buni” | Galerie foto

  Cele mai cunoscute melodii ale lui Spike și Smiley au fost fredonate fără pauze de tot publicul, Spike declarând chiar că nu ar mai fi plecat de pe scena festivalului Arad Open Air, cei prezenți nefiind deranjați deloc de ideea unui posibil concert prelungit.

  Imediat după ce artistul a plecat de pe scenă, tinerii de la Delta Force, echipa de robotică de care tot Aradul este mândru, și-a făcut apariția în fața publicului și au fost aplaudați cu putere în timp ce își primeau premiul binemeritat.

  1657436367486

  Smiley a fost lăsat fără cuvinte de mesajele celor din public, într-un sens bun sau mai puțin bun, însă muzica a continuat să se audă și artistul a știut să întrețină atmosfera de la început până la sfârșit.

  Cum spuneam, Dj Shiver a fost surpriza serii. Cu toate că nu era un necunoscut pentru publicul din Arad, acesta a reușit să șocheze cu spectacolul lui și a făcut tot posibilul ca fiecare persoană din incinta Aeroportului să îl țină minte. Spectacolul de lumini și dinozaurul pe care l-a chemat pe scenă au reușit să completeze perfect momentul artistic și videoclipurile care rulau pe fundal.

  1657436467357

  Noaptea s-a încheiat… dimineață. Lumea s-a simțit atât de bine încât unii dintre ei au uitat să mai plece acasă și au stat să asculte muzica pregătită pentru ei până la răsărit.

  Mai urmează o zi, finalul, și ne va rămâne mai un an până data viitoare…

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.