Sâmbăta “La Băncuțe”. Urmează o seară plină de muzică în parcul Mihai Eminescu

  de Special Arad | 22 iulie 2021, 6:07 PM | Știri Arad

  0

  Cvintetul de coarde al Filarmonicii Arad vă dă întâlnire sâmbătă, 24 iulie 2021, cu începere de la ora 20:00 în Parcul Mihai Eminescu, “La Băncuțe”. Se anunță o nouă seară încântătoare pe acordurile muzicale ale celebrilor Johan Sebastian Bach, Joseph Mouret, Carlos Gardel, Scott Joplin, Antonio Vivaldi, Antonin Dvorak, Antoine Charpentier, Luigi Boccherini, Arcangelo Corelli, Lloyd Weber, Victor Monti, Wolfgang Amadeus Mozart.

  Seria întâlnirilor muzicale și teatrale din parcul Mihai Eminescu, de “La Băncuțe” este o inițiativă a Primăriei Municipiului Arad care cu sprijinul Filarmonicii arădene și a Colegiului de Arte “Sabin Drăgoi” încearcă să recreeze farmecul vremurilor de odinioară din parcul de pe malul Mureșului.

  Accesul la eveniment este gratuit, însă vă rugăm să păstrați distanțarea fizică.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.