marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Până data viitoare… Arad Open Air își închide porțile după trei zile de distracție

  de Andreea Daniela B. | 11 iulie 2022, 10:49 AM | Muzică | Știri Arad

  0

  Ultima zi a festivalului Arad Open Air a reușit să îi lase pe mulți cu gura căscată. Cei prezenți, Zeze, YNY Sebi, Gojira & Planet H, Cargo, Vali Bărbulescu și Dirty Nano sunt cei care au cântat în ziua a treia a celei de-a șasea ediție de festival Arad Open Air. Încă de acum câteva zile, chiar dinainte să se dea startul la distracție, am aflat că unii artiști au fost ceruți intens de public, așa că dorința lor a devenit realitate. Așadar, după ce a ajuns să urce pe scenă la Festivalul Berii, YNY Sebi a reușit să facă atmosferă și la AOA. Tânărul interpret a fost așteptat de o mulțime de fani, să spunem așa, unii mai înfocați ca alții, fiind așteptat cu mesaje destul de… tulburătoare. Tinerele din public au reușit să îl facă pe acesta să se simtă foarte bine-primit, mai ales că l-au întâmpinat cu tricouri pe care au scris tot felul de lucruri ceva mai indecente decât era nevoie.

  Trecând peste asta, YNY Sebi a fost unul dintre cei pe care publicul l-au vrut pe scenă anul acesta și l-au așteptat cu sufletul la gură, semn că acesta a reușit să se facă repede cunoscut în lumea muzicii și că atmosfera de la concertele lui este una care place cel puțin publicului tânăr.

  292182281 3226853637561085 4220255334221509282 n
  (YNY Sebi)

  În continuare am avut parte și de trupa care va rămâne nemuritoare. Cargo a urcat pe scenă puțin după ora 21.00 și a reușit, ca de fiecare dată, să ducă publicul într-o altă lume. Cu mâinile în aer pe tot parcursul concertului, cei prezenți în timp ce cânta trupa Cargo au putut simți cu ușurință bucuria și tristețea în același timp. De la mic la mare, fiecare persoană din public știa măcar o piesă din repertoriul trupei și lumea a cântat până la epuizare. Finalul concertului a fost unul pe care lumea l-a savurat cu adevărat pentru că până atunci a lipsit piesa de „rezistență”, cea care a fost cântată minute în șir de public.

  „Dacă ploaia s-ar opri” este și va rămâne o piesă care umple inimile oamenilor. După cum spuneam, publicul a cântat de la început până la sfârșit, acompaniat doar de instrumental, un moment care cu siguranță va rămâne în istoria AOA.

  292236551 732622147948779 4873720546291108357 n(Cargo)

  Au urmat spectacolele făcute de dj. Primul, Vali Bărbulescu a reușit să crească serotonina publicului în ciuda faptului că acesta a urcat pe scenă după câteva zeci de minute în care programul s-a decalat. Acesta a început în forță, cu mix-uri pe care nu le auzi la orice pas și a reușit să aducă publicul înapoi în fața scenei, chiar și pe cei care s-au retras imediat după ce trupa Cargo și-a încheiat concertul. Acompaniat de lasere de lumini și cu idei bune în minte, Vali Bărbulescu a pus tot publicul la pământ, ca mai apoi totul să se transforme într-o explozie de energie. A reușit timp de aproximativ o oră să mențină atmosferă și să îi facă pe cei prezenți să uite de ziua de muncă de care vor urma să aibă parte câteva ore mai târziu.

  vali

  Dirty Nano a încheiat festivalul perfect. Fiecare element, muzica, atmosfera, efectele speciale, s-a completat unul pe celălalt în așa fel încât nimeni nu a stat în loc. Lumea a dansat de la prima notă muzicală, iar în jurul orei 3 erau tot acolo, semn că nimeni nu a mai stat să calculeze peste câte ore va suna alarma deșteptător, ori că majoritatea care au rămas au fost tineri care nu de mult au intrat în vacanța de vară.

  Festivalul AOA a reușit să se ridice și anul acesta la nivelul așteptărilor. Cu toate că au lipsit câteva elemente care în alți ani erau în prim plan, cum ar fi masa luată la 50 de metri înălțime, nimeni nu i-a simțit lipsa. Fiecare persoană care a reușit să ajungă în curtea aeroportului a plecat de acolo satisfăcut, mai ales datorită interpreților care au urcat pe scenă și care au făcut atmosferă timp de trei zile.

  nano

  Și așa a mai trecut un an, iar pentru 2023 avem așteptări și mai mari, mai ales dacă nu ne vom mai confrunta cu o pandemie. Lumea a reușit să șteargă cu buretele ultimii ani de groază și, în sfârșit, tinerii Aradului, dar și copiii ori adulții, au simțit din nou ce înseamnă să trăiești cu adevărat și să simți libertatea. Pentru o clipă, sau mai exact pentru trei zile, fiecare dintre cei care au participat la festival a reușit să lase grijile acasă și să uite de stres.

  Arad Open Air, ai fost minunat!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.