miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Băieții de la „Cargo” vin la Arad Open Air! Vor cânta în prima zi

  de Andreea Daniela B. | 6 iulie 2021, 11:03 AM | Muzică | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook)

  Perioada 13-15 august se arată încărcată cu muzică bună. Subcarpați, GOLAN, Outlandish, The Case, iar acum nimeni alții decât Cargo au fost anunțați ca fiind cei care vor întreține atmosfera în timpul festivalului Arad Open Air. Aceștia vor cânta în prima zi a festivalului, în data de 13 august, însă ora nu se cunoaște, așa că cei are doresc să le asculte muzica sunt așteptați în incinta Aeroportului Arad începând cu ora 19.00.

  Reamintim că trupa Cargo a luat ființă la Timișoara în 1985, în formula: Carol Bleich (baterie), Octavian Iepan (chitară), Tibi Gajdo (chitară bass), Dinel Tollea (clape), Nae Ionel Tarnotzi (voce) și Adrian Bărar (chitară). După mai multe schimbări de componență și înregistrări care nu vor fi lansate niciodată, Leo Iorga este cooptat ca solist, în timp ce trupa începe să cânte prin țară.

  În anul 1989, Cargo îl împrumuta pe Iorga pentru un turneu în U.R.S.S. și rămâne definitiv la Compact. Cargo, care îl foloseau pe Mircea Nedelcu ca înlocuitor temporar, organizează un concurs pentru postul de vocalist, fiind descoperit astfel Ovidiu Ioncu, poreclit „Kempes”, care venea de la o trupă mică din Arad. (vezi mai multe aici)

  Rock is more than music, rock is attitude. CARGO la ARAD OPEN AIR Festival in 13 August! “ Aproape de voi”, “Dacă ploaia s-ar opri” “Doi pași în urma ta” …. Timpul se va opri ascultând și dansând CARGO! Let’s rock together guys!”, anunță cu entuziasm organizatorii.

  Reamintim câteva dintre regulile de participare

  -Accesul la festival este permis începând din data de 13 august 2021, ora 19:00, până pe 15 august 2021, ora 09:00.
  -Accesul la festival se face doar pe baza brățării de acces, care trebuie purtată pe toată durata de valabilitate a acesteia, la încheietura mâinii.
  -Brățara nu poată fi scoasă fără a fi deteriorată.
  -Brățara este răspunderea exclusivă și deplină a vizitatorului.
  -AOA Festival nu are obligația de a înlocui brățările deteriorate sau pierdute.

  „Ținem cont de toate măsurile de siguranță, accesul la evenimente organizate de către AOA atât pentru organizatori, cât și pentru artisti, participanți sau voluntari/colaboratori se va realiza cu respectarea normelor legislative în vigoare”:
  -prin prezentarea unei dovezi de vaccinare anti-COVID-19 (cu ambele doze) finalizată cu cel puțin 10 zile în urmă
  -prin prezentarea unui test negativ PCR efectuat cu maximum 72 de ore înainte de eveniment
  -prin prezentarea unui document medical care să ateste imunizarea conferită de trecerea prin boală (nu mai vechi de 60 zile)
  -prin testare rapidă (test antigen) înainte de eveniment, valabil 24h, situație care se aplică persoanelor care nu se încadrează în celelalte trei variante
  *Participanții înțeleg că datorită situației epidemiologice, evenimentul poate suferi modificări, și pot fi adăugate norme suplimentare de protecție sanitară

  cargo AOA

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.