Scriitori la tine acasă, la Festivalul „Zile și Seri de Literatură Doinaș” (SAD)

  de [email protected] | 2 aprilie 2019, 11:44 AM | Cultură

  0

  Inspirată de succesul inițiativei din anii trecuți, scriitoarea Lia Faur, organizatoarea festivalului „Zile și Seri de Literatură Ștefan Augustin Doinaș” (SAD), invită arădenii interesați să contribuie și în acest an la organizarea evenimentului. Propunerea: salon literar la tine acasă! Festivalul va derula între 16 – 18 mai.

  „Noi aducem scriitorii, tu aduci publicul. 20-30 de persoane. Preferabil la casă, apartamente în clădiri istorice sau grădini particulare. Fond sonor (facultativ)”, se anunță pe pagina oficială de Facebook a evenimentului (link aici).

  Programarea în festival se face printr-un mesaj privat la pagina de facebook „Zile și Seri de Literatură Doinaș SAD” și tot aici se pot obține informații suplimentare, ori la numărul de telefon 0738 965 566.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.