miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Scene de groază în capitală! O fată de doar 14 ani a fost violată de un grup de bărbați, apoi abandonată undeva departe de casă

  de Special Arad | 6 februarie 2021, 9:06 AM | Naţional

  0

  Opt bărbați au fost arestați preventiv, vineri, 5 februarie 2021, de magistrații Judecătoriei Sectorului 2, după ce ar fi participat la violarea, în grup, a unei fetițe în vârstă de 14 ani, pe care au dus-o într-un bloc aflat în construcție. Oribila faptă a avut loc chiar în noaptea de Sf. Ștefan, după ce violatorii au racolat copila prin intermediul unui site de socializare. Aceștia au acționat după un plan bine pus la punct, iar după ce și-au batjocorit victima, au abandonat-o departe de casă.

  În 2015, întreaga societate era îngrozită după ce, la Vaslui, șapte indivizi au luat de pe stradă o elevă care se îndrepta spre casă și au violat-o cu bestialitate. Pedepsele au fost și ele pe măsură, în condițiile în care făptașii au primit condamnări cuprinse între 6 și 10 ani de pușcărie. La aproape șase ani de atunci, un nou caz, la fel de tulburător, a avut loc în Capitală, iar opt tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani au fost arestați preventiv, vineri, de magistrații Judecătoriei Sectorului 2.

  Surse judiciare au anunțat, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că, anul trecut, chiar în ajunul Crăciunului, Ionuț Orbulescu, un băiat în vârstă de 18 ani, din Cernica, a abordat, pe Facebook, o fetiță de numai 14 ani, din Capitală. Cu ajutorul unor mesaje bine meșteșugite, acesta a reușit, în decurs de trei zile, să-i sucească fetei mințile. Ca urmare, în a doua zi de Crăciun, de Sf Ștefan, copila a fost de acord să-l întâlnească.

  Ionuț a venit s-o ia de acasă cu o mașină, însoțit de fratele său, Marius Orbulescu, în vârstă de 23 de ani. Ce nu știa minora, era că noul ei prieten, pe care îl cunoscuse doar prin intremediul unor fotografii și mesaje, pusese la cale un viol în grup. După aproximativ 100 de metri, șoferul a oprit, iar în autoturism s-au urcat și Mihăiță C., de 17 ani și Daniel Viorel Orbulescu, în vârstă de 22 ani, care s-au comportat ca și cum întâlnirea ar fi fost una pur întâmplătoare.

  Violatorii aveau un plan bine stabilit

  Copila a fost dusă la un bloc aflat în construcție, din Pantelimon, unde Ionuț Orbulescu a condus-o până la etajul 1. Acolo, a întreținut cu ea relații sexuale, timp în care minorul Mihaiță C. a sunat alți patru bărbați. Este vorba despre Mihăiță Mihail (23 de ani), Marian Mihail (28 de ani) și Marinel Petrache (22 de ani) și Marian Daniel Nidelea (21 de ani). După ce Ionuț a ieșit din camera în care intrase cu fata, în încăpere ar fi intrat Viorel Orbuleascu. După ce a bătut-o, aceasta ar fi obligat-o să se dezbrace și să se culce cu el. Ulterior, au dat buzna și Marius Orbulescu și amicul său, Daniel Nidelea, care ar fi violat-o pe rând, în timp ce victima striga disperată după ajutor.

  Coșmarul era, însă, abia la jumătate. După ce au terminat, violatorii au plecat și au lăsat-o pe fetiță cu ultimii patru băieți, care își așteptau rândul. Pentru moment, aceștia din urmă au părut să aibă intenții bune și au anunțat-o că o vor duce acasă, cu mașina. Pe drum, trei dintre ei ar fi abuzat-o sexual, la rândul lor, după care i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale orale, cu fiecare. Pentru că fetița a refuzat, bărbații au dat-o jos și au abandonat-o foarte departe de casă. Singurul care nu s-ar fi atins de ea, ar fi fost Mihăiță, minorul de 17 ani.

  Vezi continuarea AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.