sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nou episod în scandalul Penzeș-conducerea DSP Arad: directorului economic i-a fost retras accesul la informații clasificate și a publicat documentul pe Internet

  de Alin Olteanu | 11 martie 2023, 10:42 AM | Administraţie

  0

  Războiul dintre conducerea DSP Arad și directorul economic suspendat al instituției, Gheorghe Iuliu Penzeș (detașat la Galați pe aceeași funcție), continuă cu aspecte cel puțin penibile, ca să nu spunem altfel, fiindcă am putea foarte ușor să găsim alte atribute. Într-un document postat pe Facebook, directorul detașat pare că e „scăpat” de sub control, că nu îl mai interesează altceva decât lupta sa cu directorul DSP Arad, Cecilia Irimie și cu ex-directorul Constantin Cătană – Șef Serviciu RUNOS- și că are de gând să transfere întregul scandal (sau ce o fi!..) în public.

  Citește și: DSP Arad – „Ferma animalelor”. Directorul Iuliu Gheorghe Penzes a electrocutat un coleg de serviciu și acum sunt audiați de Poliție

  În jurul orei patru dimineața, Penzeș a postat un document intern DSP, prin care, înțelegem noi, i-a fost retras accesul la informații clasificate din clasa Secret de Stat, nivel „Strict Secret”. Nu știm dacă este o procedură normală după suspendarea sa ca director economic al DSP Arad și dacă acest aspect vizează doar activitatea sa de la noi din județ, neavând nicio legătură cu județul Galați (unde a fost mutat). Însă ne e foarte clar că această ridicare a accesului O.R.N.I.S.S. este una solicitată de actuala conducere DSP Arad.

  Ei bine, Iuliu Penzeș, probabil nervos și supărat, publică documentul exact în forma și conținutul care i-au fost comunicate, omițând să ia în considerare GDPR (General Data Protection Regulation), care nu permite nimănui, sub aspect legal, să publice date personale altele decât ale sale. Or, Penzes publică documentul pe care noi îl prezentăm mai jos (bineînțeles, blurat) cu mai multe date personale, inclusiv semnăturile conducătorilor instituției- aspect interzis prin lege.

  Citește și: Bătaie în sediul DSP Arad. Stresat de DNA, fostul director Constantin Cătană l-a aruncat peste birouri pe directorul economic, acesta ajungând la UPU

  Imagine din 11.03.2023 la 09.50

  Postarea lui Penzes, pe Facebook, iar mai jos documentul cu semnăturile însă cenzurate de Special Arad, conform GDPR:

  document postat facebook penzes dsp arad

  Notă: Pagina de socializare pe care a fost publicat documentul e clar că îi aparține directorului economic, acesta postând constant atacuri la adresa conducerii DSP Arad, din care face parte deși suspendat.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.