miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  O nouă schimbare la DSP Arad: Cecilia Irimie este noul director… până la finalul anului

  de Special Arad | 13 octombrie 2022, 11:55 AM | Administraţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Doar „câteva” luni a rezistat  Geanina Potolia în funcția de director al DSP Arad. Începând de luni, 18 octombrie 2022, doamna Cecilia Irimie a fost numită, pentru o perioadă de două luni și jumătate (până în 31 decembrie), director al Direcției de Sănătate Publică Arad, semn că în sânul PSD Arad au loc lupte „la baionetă” (deocamdată). Și, după cum se înclină balanța într-o parte sau alta, așa se schimbă și directorii de deconcentrate. Altfel nu am avea cum să explicăm de ce această „mișcare peste noapte” în fruntea DSP Arad, având în vedere că Geanina Potolia nu a fost implicată în niciun scandal public care să conducă la înlocuirea ei.

  Astfel, pentru două luni și jumătate, DSP Arad are un nou director, dar, cu siguranță, și noi lupte pentru putere, mai ales că „fostul” (la directorul Constantin Cătană ne referim) încearcă să revină în funcție și pentru asta folosește toate mijloacele din dotare.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cătană e singurul care poate fi numit director,cu plusuri și minusuri,desigur.
   De ce sunt insultați arădenii cu aceste numiri?
   De ce nu le pastrează dl Fifor secretare pentru PSD Arad?
   Apropo,se mai aude ceva de „cercetarea”făcută de cei de la DNA în timpul domniei lui Timiș?
   Sau a fost furtună într-un pahar cu apă stătută?

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.