luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Scandalagiu internațional”, prins la vama Nădlac II

  de - | 21 februarie 2017, 1:14 PM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un bărbat căutat de autorităţie române, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

  În data de 20.02.2017, în jurul orei 19:00, la Punctul de Trecere a Frontierei  Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Ioan D., în vârstă de 30 de ani, din judeţul Braşov.

  În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

  Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.