luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivScandal penibil la ușa directoarei Zonei libere Curtici-Arad. Cristina Bibarț a refuzat accesul noului CA în incintă și a invocat un atac cerebral

  de Mihai Todoca | 27 septembrie 2021, 5:47 PM | Știri Arad | Topic special

  15

  Jandarmeria, Poliția, Ambulanța și SMURD-ul au fost chemate de urgență la sediul central din Arad al instituției

  Situație tragicomică la sediul central din Arad al Zonei Libere Curtici astăzi, unde echipaje ale Jandarmeriei, Poliției și de la Ambulanța Arad au fost chemate de urgență. Se pare că mărul discordiei este chiar fosta directoare a Zonei care nu vrea nicicum să plece din funcția de director, cu toate că legal, mandatul acesteia a expirat în 22 septembrie. Nici mai mult nici mai puțin, doamna Cristina Bibarț nu a permis accesul membrilor noului Consiliu de Administrație în sediu.

  Nu este prima dată când cei din consiliu s-au dus degeaba la sediu, acestora fiindu-le refuzat accesul și cu altă ocazie, în prima instanță fiind invocată pandemia și restricțiile în vigoare. Mai pueril decât atât.. oare ce am putea să amintim?

  Revenind la situația creată astăzi, membrii noului consiliul de administrație nu a fost lăsați să intre în sediu, fosta directoare Cristina Bibarț motivând că există un litigiu pe rol în care reclamă nelegalitatea formării noului Consiliu. În regulă, asta putem înțelege, să zicem. Dar nu putem înțelege cum de fosta directoare este încă în birou, dând ordine angajaților, ignorând total faptul că mandatul de directoare este terminat de o săptămână.

  Sătui de ieșirile fostei directoare, membrii noului Consiliu de Administrație, puși într-o situație absolut jenantă, au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și Jandarmeriei, aceștia din urmă întocmind un proces verbal.

  La circul de prost gust s-a deplasat și o unitate de la ambulanță, împreună cu un echipaj SMURD, deoarece fosta directoare acuza stări de rău.

  „Membrii Consiliului de Administrație au fost împiedicați pentru a doua oară să intre în sediul RA Administrația Zonei Libere Curtici-Arad, astăzi, la ora 10. Concret, poarta a fost închisă cu cheia, iar dialogul angajați-Consiliu de Administrație s-a desfășurat peste gard. În data de 23 septembrie doamna Cristina Bibarț a motivat împiedicarea accesului prin faptul că suntem în pandemie și că domnia sa nu recunoaște noul Consiliu de Administrație, că există un litigiu pe rol. Astăzi, a motivat împiedicarea accesului Consiliului de Administrație prin faptul că domnia sa nu s-a descărcat de gestiune, ne-a pus în vedere că am putea ajunge la pușcărie și că se simte hărțuită. Ne-a precizat că nu vrea să fie agresată în biroul ei de director și că nu trebuie să credem știrile publicate de ziare, pentru că sunt fake news, fiindcă la Zona Liberă totul este în regulă. Am apelat 112, pentru a obține asistență la intrarea în sediu. La apariția unui echipaj al Jandarmeriei, doamna a acuzat o stare bruscă de rău, a acuzat o afecțiune a tiroidei și a spus că simte că va face un atac cerebral. La fața locului a fost solicitat un echipaj al Ambulantei și unul SMURD. Pentru a nu tensiona situația, fiindcă nu acesta este scopul nostru, membrii Consiliului de Administrație s-au retras la sediul Consiliului Județean, unde au continuat activitatea. Am constatat că suntem împiedicați să intrăm în sediul societății, că dialogul se realizează peste gard și peste poarta închisă, că suntem amenințați și umiliți, deși nu am făcut altceva decât să solicităm acte, rapoarte contabile, clarificări despre situația Zonei Libere, să înțelegem relația cu firmele concesionare și cu furnizorii de servicii. În consecință, Consiliul de Administrație va face tot ce este necesar pentru a putea munci, conform legii,” a declarat pentru Special Arad, Andrei Ando.

  Vă mai miră ceva? Pe noi, nu.

  La telefon, doamna Cristina Bibarț nu ne-a răspuns, așa cum dealtfel nu a făcut-o niciodată.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Doamna Fosta Directoare s-a intors bumerangul faptelor tale asupra angajatilor pe care i-ai hartuit si umilit ! De ce te miri ca soarta iti ofera acelasi tratament pe care l-ai oferit matale lor ? Tzata ai fost, tzata vei ramane. Deh, te-ai crezut Mare si Tare si nu iti mai ajungea nimeni la nas cu prajina ! Dar, iata ca roata se invarte !

   +23 voturi
   +1
   -1
  2. CHIAR CA E NESIMȚITĂ..ASTIA NU STIU SA RENUNȚE..DOAR EI SA FIE..PE VIATA DACA SE POATE..ORICUM AICI MI AM DAT SEAMA CA SI BIBART E O MARIONETĂ..DACA AVEA DEMNITATE STIA SA VB CU SOȚIA SA ,SA NU FACA SCANDAL..CA EL E TOTUȘI PRIMARUL ARADULUI..DAR SE PARE CA E SUB PAPUC..RAU DE TOT..CE PAPAGAL..

   +12 voturi
   +1
   -1
  3. Foarte bine ca si-a aratat limitele, frumos ar fi sa si plateasca pentru faptele sale
   Mai tragic este ca asemenea oameni au ajuns sa ocupe functii publice de conducere, daca despre primar eram convins ca e cel mai prost din tara acum cred ca pot candida cu brio si la cel mai prost cuplu

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.