Șapte localități din Arad rămân joi fără apă în robinete din cauza… Enel

  de Special Arad | 7 February 2018, 4:23 PM | Covăsânţ | Ghioroc | Păuliş | Știri Arad

  0

  Compania de Apă Arad anunţă întreruperea furnizării apei potabile în localităţile Ghioroc, Păuliș, Covăsînţ, Miniş, Cuvin, Baraţca și Sâmbăteni joi, 8 februarie 2018, în intervalul orar 8 – 16.

  Motivul? Enel Distribuţie Banat execută lucrări de reparaţii şi întreţinere instalaţii si reţele electrice în zona Ghioroc și va întrerupe alimentarea cu energie electrică a Uzinei de Apă Ghioroc.

  Compania de Apă Arad atrage atenţia consumatorilor că, la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure din cauza antrenărilor din conducte.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.