Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în localitățile Miniș, Barațca și Păuliș

  de Special Arad | 20 septembrie 2019, 3:28 PM | Păuliş | Știri Arad

  0

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă luni, 23 septembrie 2019, în localitatea Miniș, iar marți, 24 septembrie 2019, în localitățile Miniș, Barațca și Păuliș, în intervalul orar 8-18.

  Furnizarea apei potabile se va întrerupe pentru executarea unor legături în cadrul Proiectului de extindere a rețelelor de apă al Primăriei Ghioroc.

  „Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure din cauza antrenării depunerilor din conducte”, anunță Compania de Apă Arad, cerând cu ceastă ocazie scuze abonaţilor pentru disconfortul creat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.