Joi, nexam apă potabilă în cinci localităţi din județ

  de Special Arad | 3 August 2016, 7:04 PM | Covăsânţ | Ghioroc | Păuliş | Știri Arad

  2

  Joi, 4 august 2016, în cadrul Proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S.A., are loc o nouă cuplare de conducte de apă potabilă.

  Aceste lucrări sunt realizate în cadrul contractului CL9 „Reabilitare şi extindere reţele de apă şi canalizare în Ghioroc, Cuvin, Miniş, Păuliş şi Lipova”, vizând reabilitarea şi extinderea sistemului de distribuţie apă potabilă şi a celui de canalizare în cele cinci localităţi.

  Lucrările anunţate constau în efectuarea de cuplări ale conductelor de distribuţie apă potabilă realizate de curând în cadrul Proiectului Major de Finanţare Europeană. Astfel noua reţea va fi racordată la reţeaua existentă, fiind necesară întreruperea totală a furnizării de apă potabilă către consumatorii din localităţile Covăsânţ, Ghioroc, Baraţca, Păuliş şi Miniş. Furnizarea va fi oprită joi, 4.08.2016 în intervalul orar 07:00 – 16:00.

  La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din localităţile menţionate. Astfel, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa pentru consum şi în uz casnic, până la limpezirea ei completă, şi să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada executării lucrărilor.

  Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1: Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

  „Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată în comunicatul Companiei de Apă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nexam apa potabila in 5 LOCALITATI din Judetul Arad egal cu 0!!! In Arad pe str Marului,in MUNICIPIU deci,nu exista apa decat pana la jumatatea strazii,desi canalizare este pana la ultima casa facuta de mai bine de 5 ani! Asa ca daca in Municipiu nexam apa sa te mai miri ca nu este la tara apa potabila?! Eu ma mir cum de este in oras apa,pe unde este,nu la tara!

   +10 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.