Păuliș, Barațca, Miniș și Ghioroc rămân astăzi fără apă în robinete până seara

  de Special Arad | 8 mai 2018, 1:00 PM | Știri Arad

  0

  Compania de Apă Arad a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 8 mai 2018, încă de dimineață. Motivul? O avarie la conducta DN600.

  Localitățile afectate sunt Păuliș, Barațca, Miniș, precum și Ghioroc, însă acolo doar la abonații cu domiciliile în zona cuprinsă între sediul Primăriei din Ghioroc și ieșirea spre Păuliș. Furnizarea apei potabile rămâne întreruptă până la ora 20:00.

  Compania de Apă Arad atrage atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure din cauza antrenării depunerilor din conducte. Compania de Apă Arad cere scuze abonaţilor pentru disconfortul creat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.