Micuții de la grădiniță au plecat la colindat. Aceștia au ajuns pe la mai multe instituții publice

  de Andrada Bobiș | 23 December 2022, 9:05 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Câțiva dintre cei mai mici arădeni au pornit la colindat zilele acestea și au dus vestea Nașterii lui Iisus Hristos.

  Mersul cu colindul, una dintre cele mai răspândite tradiții de Crăciun, i-a bucurat nespus de mult și pe copiii de la Grădinița P.P. ,,Bambi” din Arad care au și reușit să îi bucure pe toți cei pe la care au trecut. Cei mici au fost la colindat pe la mai multe instituții publice precum: Primăria Arad, Prefectură, Consiliul Județean, Inspectoratul Școlar, Poliția Rutieră, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad ( ISU), sediul televiziunii locale Tv Arad și Poliția Română.

  Încântați de glasurile celor mici, cu toții i-au primit cu multă căldură sufletească și le-au împărțit daruri de care cei mici s-au bucurat tare mult.

  Acest obicei al copiilor de a merge cu colinda este un prilej de mare bucurie și cu siguranță va rămâne în sufletele lor ca o amintire vie din cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.