sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Apariție-surpriză în filmul „The Flash”, divulgată de regizor

  de Special Arad | 3 iunie 2023, 6:28 PM | Pop Culture

  0

  În ultima perioadă, DC Studios a dezvoltat un obicei din a dezvălui anticipat aparițiile-supriză (cameo). Fanii s-au supărat când apariția personajului Wonder Woman în filmul „Shazam! Fury of the Gods” a fost dezvăluită într-un spot TV chiar înainte de lansarea oficială, mulți considerând că a fost o încercare disperată din partea studioului de film de a atrage un public mai numeros în sălile de cinema, un demers fără succesul scontat la box-office, în cele din urmă. Tendința se repetă acum: a fost dezvăluit un cameo uluitor în filmul „The Flash”, la doar câteva săptămâni înainte de lansare.

  Într-un interviu acordat revistei Esquire, regizorul Andy Muschietti a fost întrebat dacă este adevărat că Nicolas Cage va apărea în rolul lui Superman, iar cineastul a confirmat zvonul cu entuziasm, scrie thedirect.com.

  Nicolas Cage Superman

  Regizorul l-a descris pe Nicolas Cage ca fiind „un fan înfocat al lui Superman” și „un fanatic al benzilor desenate”. „Nic a fost absolut minunat. Deși rolul era doar un cameo, el s-a implicat în totalitate”, a spus Muschietti, adăugând că a visat „toată viața să lucreze cu el” și că speră să „colaboreze din nou în curând”.

  Pentru context, Nicolas Cage a fost foarte aproape de a interpreta rolul lui Superman în anii ’90, în filmul „Superman Lives”, cu Tim Burton în scaunul de regizor. Filmul însă nu a ajuns decât în stadiul de pre-producție, după care proiectul a fost abandonat. În distribuție ar fi trebuit să fie și Chris Rock în rolul lui Jimmy Olsen, Sandra Bullock în rolul lui Lois Lane, Christopher Walken în rolul antagonistului Brainiac, alături de noi versiuni ale personajelor Lex Luthor și Doomsday.

  Scenariul filmului „Superman Lives” a fost dezvoltat în diferite versiuni de Kevin Smith, Wesley Strick și Dan Gilroy, iar producția a ajuns chiar la momentul în care Cage a purtat propriul său costum de Om de Oțel pentru teste de filmare. Cu toate acestea, proiectul a fost anulat în cele din urmă, în 1998, din motive financiare.

  Filmul „The Flash” apare în cinematografe în data de 16 iunie 2023, cu Ezra Miller în rol principal (Barry Allen / The Flash) și Sasha Calle în rolul Supergirl. Revin în rolul lui Batman atât Michael Keaton, cât și Ben Affleck, precum și Michael Shannon în rolul Generalului Zod.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.