miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Christian Bale l-ar juca din nou pe Batman cu o singură condiție

  de Special Arad | 29 iunie 2022, 6:06 PM | Pop Culture

  0

  Christian Bale, actorul care l-a interpretat pe cel mai celebru erou DC Comics, Batman, revine în lumea filmelor inspirate din benzi desenate, dar de data aceasta va fi un antagonist într-un film Marvel. ComicBook.com l-a întrebat dacă și-ar dori să revină în rolul cavalerului negru, iar actorul a răspuns pozitiv, precizând însă că ar face asta cu o singură condiție.

  Bale l-a jucat pe Batman în trilogia regizată de Christopher Nolan între anii 2005 și 2012, iar astăzi este considerat atât de către marea majoritate a fanilor, cât și de către critici ca fiind cea mai bună variantă cinematografică a personajului de benzi de desenate. După trilogia „The Dark Knight”, Christian Bale a fost înlocuit în rolul lui Batman de actorul Ben Affleck, iar de curând de Robert Pattinson, producătorii având în plan ca cel din urmă să îmbrace costumul Cavalerului negru în mai multe filme viitoare. De asemenea, în filmul „The Flash” (planificat pe 2023) va reveni în rolul lui Batman nu doar Ben Affleck, ci și – după 30 de ani de la lansarea filmului „Batman Returns” – Michael Keaton.

  În filmul „Thor: Love and Thunder”, care va apărea în cinematografe pe data de 6 iulie, Christian Bale este Gorr „The God Butcher”, personajul negativ. Argumentând că tot mai mulți actori revin după o pauză îndelungată în filme Marvel sau DC, cum ar fi Tobey Maguire și Andrew Garfield (în „Spider-Man: No Way Home”) sau Michael Keaton, jurnalistul Brandon Davis de la ComicBook.com l-a întrebat pe Christian Bale dacă există vreo posibilitate să revină și el în rolul lui Batman.

  Christian Bale a răspuns că nimeni nu i-a propus să revină în acest rol. „Nimeni, nimeni nu mă caută, ori mă țin ca pe o ciupercă, mă țin în întuneric și mă hrănesc cu rahaturi”, a spus în glumă actorul pentru ComicBook.com. „Pentru mine, asta ar fi o chestiune ce ține de Chris Nolan, dacă s-ar decide vreodată să o facă din nou și dacă ar alege să vină din nou în calea mea, atunci da, aș lua în considerare, pentru că asta a fost mereu pactul nostru și doar ne ținem de această promisiune. Am spus că vom face doar trei. Dar dacă l-aș face vreodată din nou, l-aș face doar cu Chris”, a mai spus actorul.

  Primele reacții după avanpremiera filmului „Thor: Love and Thunder” sunt extrem de favorabile pentru Christian Bale. Cei care au văzut deja filmul în cercuri restrânse spun că personajul interpretat de el este cel mai bun antagonist din franciza „Avengers”, iar unii l-au comparat chiar cu prestația excelentă a lui Joker, jucat de Heath Ledger în „The Dark Knight”, un lucru despre care Christian Bale spune că-l flatează.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.