S-au găsit „Pașii pierduți” ai Liei Alb… și vor fi prezentați, joi, la Bibliotecă

  de Special Arad | 13 februarie 2018, 2:31 PM | Cultură

  0

  Sala „Centenar” a Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” va găzdui joi, 15 februarie 2018, la ora 17.00, o nouă lansare de carte a prozatoarei Lia Alb.

  Avocata este gata să pledeze un nou caz în cel de-al șaptelea roman al său: „Pașii pierduți”.

  Lumea „pașilor pierduți”, a păienjenișul legislativ, o lume pestriță cu apărători și încălcători ai legii, cu vinovați și nevinovați, cu complet de judecată și justiție, strâmbă și dreaptă ca oamenii, este realitatea cărții prozatoarei arădene.

  „Pentru cititorul consecvent al cărților doamnei Lia Alb, romancierul și juristul, «Pașii pierduți» ar putea fi un «cuvânt de încheiere». Un roman al concluziilor”, afirmă criticul literar Cornel Ungureanu. Despre carte vor vorbi scriitorii: Robert Șerban, Vasile Dan, Gheorghe Schwartz, Lucia Cuciureanu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.