S-a vândut Takata! Cine va prelua compania și cum vor fi afectați angajații

  de Andrei Fuliaș | 24 noiembrie 2017, 12:40 PM | Culise | Recomandările editorilor

  0

   

  Surse din cadrul companiei multinaționale Takata au confirmat pentru Special Arad că societatea a fost vândută. Aceleași surse arată că toți angajații din Arad ai companiei au fost chemați zilele trecute la o ședință, unde li s-a transmis că a fost semnat contractul prin care Takata a fost vândută celor de la KSS. Zvonul circula pe piață încă de la începutul acestui an, dar se pare că în cele din urmă s-a și concretizat.

  Totodată, angajaților li s-a transmis că nu vor fi afectați cu absolut nimic odată cu preluarea fabricilor de către KSS și că salariile vor rămâne la același nivel. Un alt lucru important transmis angajaților a fost acela că noua conducere a companiei intenționează să plătească ea contribuțiile la stat care ar trebui să fie suportate de către angajat potrivit noilor decizii luate de Guvern, această decizie venind tocmai pentru ca salariile să nu fie afectate.

  Preluarea efectivă a companiei Takata de către chinezii de la KSS se preconizează a se face oficial abia în luna martie a anului viitor.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.